Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
Pabloror napisał:
W Norwegi najskuteczniejszy jes mecenas garstecki i jego ludzie,wiem bo korzystalem.
garstecki.no/
Powodzenia.

A skad wiesz, ze jest "naj" Sprawdzales innych? W jaki sposob poczyniles takie wnioskowanie?
No i dlaczego nie wystepuje w rankingach na najlepszych?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Pabloror)
Wiking
Tak jak napisalem,wiem, bo korzystalem z ich uslug.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a wiesz która prostytutka najlepsza w Norwegii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(Pabloror)
Wiking
Chyba Cię ponosi chłopaku,nie potrzebujesz adwokata tylko lekarze,niech zgadnę ,za picie cię zwolnili.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
Pabloror napisał:
Chyba Cię ponosi chłopaku,nie potrzebujesz adwokata tylko lekarze,niech zgadnę ,za picie cię zwolnili.
A Ty coś tak się zdenerwował? Do autorki tematu to piszesz? Bo chyba nie do Jasty? Przecież Jasta nigdy nie pracował to ruski agent jest
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

Stały Bywalec
WujekJanek napisał:
Skoro uwazasz, ze cala machina prawna zwiazkow zawodowych sobie z tym nie poradzi, to wpisz w google "prawnik oslo".
A potem zacznij gromadzic pieniadze. Duze pieniadze. Bo prawnik w Norwegi za 1000kr moze najwyzej poswiecic Ci kilka minut na rozmowe. Niezobowiazujaca.

Ale oczywiscie rozumiem, ze sytuacja twojego meza jest wyjatkowa i prawnicy zwiazku jej nie podolaja. Zwlaszcza kompetencyjnie, bo co oni tam wiedza... Zreszta, co to sa Zwiazki Zawodowe w Norwegi, czy ktos w ogole sie z nimi liczy???

A możesz podać kilka przykładów gdzie związki zawodowe faktycznie coś zrobiły?
Słyszałem że to przysłowiowe wyrzucanie pieniędzy w błoto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
171 Postów

(wsteczniak)
Stały Bywalec
Pabloror napisał:
Tak jak napisalem,wiem, bo korzystalem z ich uslug.

Ja wiem co napisales, ale watpie czy ty sam to rozumiesz. Skoro uzywasz przymiotnika "dobry" w stopniu najwyzszym, to oznacza, ze nie ma lepszego adwokata w Norwegii, poniewaz nie moze istniec 2 najlepszych.
Wobec tego na jakiej podstawie twierdzisz, ze jest "naj" skoro nie sprawdziles pozostalych?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

Stały Bywalec
Ty jesteś tak zajebiście bystry i mądry chłopak Wsteczny że nie potrafisz zrozumieć prostego przekazu. Uczepiłeś się ośle chłopaka i masz frajdę. Olej wstecznego bo to kretyn jest.
Najlepszy to wystarczająco dobry, aby poradził sobie w tamtej konkretnej sprawie a Ty czytając to powinieneś wiedzieć że nie ma określenia najlepszy prawnik bo takiego prawnika nie ma. Najlepszy/a to jest polska wódka, polskie ogórki, polski bigos a nade wszystko polskie dziewczyny Od najlepszego prawnika znajdzie sie lepszy tak samo jak na cwaniaka większy cwaniak. Trzym się wsteczny i następnym razem jak będziesz robił show swojego słownicta, którego w połowie sam nie rozumiesz to zastanów się czy oby sam sobie w kolano nie strzeliłeś.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Beata M
(aga113)
Wiking
wyobraz sobie ze to sie zdarza, ale wolalabym abys nie odpowiadal na moje zapytanie. jestes niegrzeczny i obrazasz innych, to naprawde jest niepotrzebne. przejdz na inne forum i odpusc sobie te dyskusje.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(Juziokrowa)
Nowicjusz
"Słyszałem że to przysłowiowe wyrzucanie pieniędzy w błoto"
No to jest rzeczywiscie przekonywujace i wiarygodne stwierdzenie na ktore niemozliwe jest znalezienie kontrargumentow. Racja jest racja ! Glupota jest zwracac sie do adwokata ze zwiazku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok